klanten over hun ervaringen

AA Webdesign is gespecialiseerd in websites die werken. Met een duidelijke structuur, eenvoudig zelf aan te passen en goed vindbaar in de zoekmachines. Ook al hebt u zelf geen verstand van internet, we helpen u graag zodat ook u een goede website hebt. Vraag dat maar aan de klanten die u voor gingen.

Ineke Reuling:

Vandaag mijn nieuwe website online! In een korte tijd heeft Andrea met haar kennis, ervaring en kritische blik er iets moois van gemaakt. Een flinke klus om mijn praktijk zo duidelijk een gezicht te geven. Ik ben trots op hoe het geworden is. Vanaf het eerste gesprek wist Andrea vertrouwen te geven, ze denkt mee en weet je wensen om te zetten in een goede website. Ze is niet alleen goed in het ontwerp en vormgeven van de website maar zorgt er ook voor dat de website naadloos de oude website vervangt. En naast dit alles is het gewoon een fijn mens om mee samen te werken. Andrea bedankt.

www.ircoaching.nl

Eugène Wijnen:

Ik heb mijn samenwerking met Andrea bij tot het stand komen van mijn bedrijfslogo en website als prettig, vakkundig en professioneel ervaren. Andrea is pienter, intelligent, iemand die aandachtig luistert, de juiste vragen stelt, je begrijpt en aanvoelt. Steeds weer wist ze mij te verrassen met haar creativiteit en nieuwe invalshoeken. Uiteindelijk is in haar handen een professionele website ontstaan met een eigen gezicht en een helder, duidelijk profiel. Andrea heeft mijn verwachtingen duidelijk overtroffen en dat is knap, heel knap. In een woord: Klasse, Andrea!

www.eugenewijnen.nl

Kim van der Leest:

Mijn oude website was verouderd maar omdat deze zeer goed werd gevonden was ik nogal behoedzaam in mijn zoektocht naar de ontwikkeling van een nieuwe site. Daarnaast is creativiteit een van mijn talenten dus een “standaardoplossing” past niet bij mij. Via via kwam ik bij Andrea terecht. Met behulp van haar kennis, zeer prettige betrokkenheid en meedenken-in-mogelijkheden is het gelukt samen een heel eigen website te maken die goed bij mij past en ook weer zeer goed wordt gevonden. Dank je wel Andrea voor al je aandacht en overzicht!

www.kimvanderleest.nl

Sandra en Albert Hakkers:

Toen Andrea bij ons kwam voor een briefing over onze nieuwe website hadden we nog geen idee dat het eindresultaat er zo goed uit kwam te zien. Andrea heeft ons geholpen met de website maar ook met het design van onze huisstijl. Zij heeft de voorkant van de website ontwikkeld en wij konden via de sitemanager alle foto's en tekst toevoegen of wijzigen. Het vraagt even wat oefening maar al snel is het navigeren met de site heel simpel en effectief. Andrea heeft een hele vriendelijke en toegankelijke manier van communiceren en was altijd bereid en beschikbaar om ons verder te helpen wanneer we vragen hadden of advies nodig hadden. Verder heeft ze veel IT kennis waardoor ze de complexiteit van alle gekoppelde systemen snel doorziet. Voor ons was het ontwikkelen van de website een leuke ervaring en daar heeft Andrea mede voor gezorgd!

www.oxolodge.com

Angelique Noordhuis:

Met veel plezier kan ik Andrea Nelisse aanbevelen. Ik heb haar leren kennen als een enthousiaste webdesigner die op een uitstekende manier mijn wensen kon vertalen naar een website die precies uitstraalt wat ik ervan verwachte. Voor mij is het heel belangrijk dat ik de site zelf kan voorzien van content. Ik moet er persoonlijk niet aan denken dat ik voor iedere wijziging mijn webdesigner moet inschakelen. Andrea heeft een zeer gebruiksvriendelijke sitemanager waarmee ik zelf teksten en navigatieknoppen kan toevoegen. Soms verzoek ik om een kleine verandering, soms om een complete revisie van de hele site. Zonder uitzondering levert Andrea snel en goed. Voor kleine vragen vaak al binnen het uur! Dit vind ik bijzonder prettig in een tijd waarin je vaak snel moet schakelen. Met Andrea heb ik een webdesigner die heel makkelijk benaderbaar is en die ik kan vertrouwen in haar aanpak.

www.fysiotherapie-noordhuis.nl

Taco Pauka:

Andrea is een expert in haar vakgebied. Ze beweegt mee met de klant, maar blijft altijd duidelijk over de mogelijkheden en onmogelijkheden die internet voor (kleine) instellingen biedt. Met haar nuchtere kijk op de dingen brengt Andrea zaken die voor de klant complex lijken, steeds terug tot de essentie. Daardoor werkt alles altijd en blijft het ook betaalbaar. Dat laatste komt ongetwijfeld ook doordat AA Webdesign geen grote onderneming is met veel overhead, maar een eenvrouwsbedrijf met ultrakorte lijnen dat toch echt alles in huis heeft.

www.politiemuseum.nl

Désiree ten Tije-Jansen:

Via via kwam ik bij Andrea Nelisse terecht voor het maken van mijn folder, visitekaartjes en een website. Na wat brainstormen over en weer kwamen we al snel tot een ontwerp. Ik heb de tekst aangeleverd en de folders/visitekaartjes zijn snel bij de drukker afgeleverd. Daarna zijn we ons gaan bezighouden met de indeling, tekst en foto's voor de website. De samenwerking met Andrea was goed, we hadden per mail of telefonisch contact met elkaar waardoor het allemaal vlot verliep. Ik ben super blij met mijn folders, visitekaartjes en website.

Aveline Dijkman:

Andrea heeft mijn website verbouwd. Snel, vakkundig en betaalbaar. Ik heb erg prettig met haar samengewerkt. Aanbevolen!

www.datcoaching.nl

Zo pakken we uw project aan

  1. Eerst gaan we in gesprek om samen uw wensen voor de website te inventariseren. De inhoud komt ook aan de orde en u krijgt advies over aspecten waarover u misschien nog niet had nagedacht. Hebt  u bijvoorbeeld al een domeinnaam? Moet de nieuwe website ook speciaal geschikt gemaakt worden voor tablets en smartphones? Hoe krijgt u uw website hoog in Google?
  2. Met uw wensen en eisen als uitgangspunt maken we een ontwerpvoorstel voor uw website. Aan de hand van enkele afbeeldingen krijgt u een goed beeld van hoe de website er uit gaat zien. Bent u tevreden over het voorstel, dan gaan we over tot de bouw van de website.
  3. Tijdens de bouw van de website zetten we het ontwerp om in een goed werkende website. Daarbij zorgen we ervoor dat de site technisch zo in elkaar zit, dat deze goed gevonden kan worden door de zoekmachines. Verder plaatsen we de teksten en afbeeldingen, zodat een complete website kan worden opgeleverd.
  4. Na oplevering van de website leggen we uit hoe u eenvoudig zelf de teksten kunt aanpassen. En hebt u er later nog vragen over? Dan kunt u natuurlijk altijd even bellen of mailen.

 

Vragen? Neem gerust vrijblijvend contact op

Dat kan telefonisch via 055 - 578 89 69 of via het contactformulier: