“Je was zelf heel goed op de hoogte en stelde de juiste vragen om tot een goed resultaat te komen. Wij hebben de (her)ontwikkeling van de website ervaren als een zéér prettige samenwerking. Je hebt ons voorzien van goede informatie om de juiste afwegingen te maken.”

Cristiaan Beers | www.thuiszorgbeers.nl

“Ik heb echt onwijs veel positieve reacties gekregen op mijn nieuwe website!! Vanmorgen naar een nieuwe klant geweest. Deze mensen vroegen mij of ik met hun samen de tuin zou willen aanplanten. Echt heel grappig, want dat is natuurlijk iets waar ik heel actief mee bezig ben geweest in mijn aanbod op de website. Ja, ik ben echt ontzettend blij met het resultaat, een zeer tevreden mens zit hier.”

Elsbeth van Dam | www.iktekenjouwtuin.nl

“De afgelopen 10 jaar heeft Andrea al heel veel mooi werk voor mij geleverd zoals het bouwen van websites, het ontwerpen van flyers en visitekaartjes en het verzorgen van diverse soorten drukwerk. Haar goede gevoel voor het ontwerpen en haar accuratesse zijn voor mij essentieel, ben daarom heel blij met deze fijne samenwerking!”

Didy Schutte | www.di-design.nu

“Bij het maken van mijn nieuwe bedrijfswebsite heb je me enorm geholpen door structuur te bieden en keuzes voor te leggen. Het strakke ontwerp wat je gemaakt hebt sluit helemaal aan bij mijn wensen! Daarnaast voelde ik me ontzorgd en was de samenwerking erg plezierig.”

Annemieke Vliegen | www.zoinc.nl

“Voor een stichting waarvan ik bestuurslid ben, heeft Andrea de nieuwe website gebouwd. Andrea is kundig, geduldig en denkt goed mee. De alternatieven die ze daarbij aandraagt, helpen met het verfijnen van je wensen en doelen. Ze is duidelijk, draait er niet omheen en heeft humor.”

Mark van Kollenburg | www.angob.nl

“Ik heb mijn samenwerking met Andrea bij het tot stand komen van mijn bedrijfslogo en website als prettig, vakkundig en professioneel ervaren. Andrea is pienter, intelligent, iemand die aandachtig luistert, de juiste vragen stelt, je begrijpt en aanvoelt. Steeds weer wist ze mij te verrassen met haar creativiteit en nieuwe invalshoeken. Uiteindelijk is in haar handen een professionele website ontstaan met een eigen gezicht en een helder, duidelijk profiel. Andrea heeft mijn verwachtingen duidelijk overtroffen en dat is knap, heel knap. In een woord: Klasse, Andrea!”

Eugène Wijnen | www.eugenewijnen.nl

Even voorstellen

“He hallo, wat leuk dat je mijn website bekijkt. Ik stel me graag even aan je voor. Mijn naam is Andrea en ik ben ruim twintig jaar in Apeldoorn actief als zelfstandig ondernemer in marketing en communicatie. Tijdens mijn rechtenstudie kwam ik voor het eerst in aanraking met het internet. Via een analoge telefoonlijn met van die rare piepjes en dan heel lang wachten terwijl het beeld lijn voor lijn werd opgebouwd. Fascinerend vond ik het. Dus na mijn studie heb ik mijn hart gevolgd. In 2001 heb ik AA Webdesign in Apeldoorn opgericht en ben ik begonnen met het professioneel bouwen van websites. Vanaf 2008 heb ik me daarnaast gespecialiseerd in allerlei vormen van drukwerk en sinds vorig jaar ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten. Dat doe ik dan in deeltijd, want mijn eigen bedrijf wil ik zeker niet kwijt.”


je online en offline communicatie compleet en zonder zorgen uitbesteden aan AA Webdesign

Dit mag je verwachten!